Лазерен Медико-Дентален Център

 

Специализирана нежна дентална грижа за Вас и Вашето семейство

                                                  

Комплексно дентално лечение

Дейности

Профилактика
Комплексно дентално лечение
Кариесология и ендодонтия
Пародонтология
Детска дентална медицина
Протезиране
CEREC протезиране
Ортодонтия
Имплантология
Хирургия
Естетика
Галерия
Цени
Любопитно
Партньори и доставчици

 

Хирургия

Вие сами избирате, при нас дали с конвенционалните начини за лечение или с помоща на лазерно-асистираната стоматология. Ние ще се съобразим с Вашето желание и ще Ви осигурим максимално внимание и лечебни грижи.

С помощта на високо енергийнита лазерната апаратура болката и кървенето по време на хирургичната интервенция, както и постоперативния оток и болка са сведени до минимум. Регенерацията на меките тъкани е 3 до 5 пъти по-бърза в сравнение с конвенционалните хирургични методи в комбинация и с прилагането на нискоенергийни лазери.


При хирургичната интервенция с лазер е сведена до минимум или без употреба на упойки прилагани с игли и скалпели.


Високоенергийните лазери намират приложение при Нас и в хирургията. Използват се при всички хирургирни манипулации. Прилагаме ги при - инцизии, кюретажи, циркумцизии (при усложнен пробив на мъдреци), френулотомии, гингивектомии, отстраняване на разрастнала гингивална тъкан, възможност за улесняване екстракцията на зъби с изчерпани компенсаторни възможности. 
С помощта на високо енергийнита лазерната апаратура болката и кървенето по време на хирургичната интервенция, както и следоперативния оток и болка са сведени до минимум. Регенерацията (заздравяването) на меките тъкани е 3 до 5 пъти по-бърза в сравнение с конвенционалните хирургични методи в комбинация и с прилагането на нискоенергийни лазери.

Промоции

Вижте нашите промоции тук...

       "Дентал Клиник и Рейки - Лазерен Медико-Дентален Център"