Лазерен Медико-Дентален Център

 

Специализирана нежна дентална грижа за Вас и Вашето семейство

                                                  

Комплексно дентално лечение

Лазерно лечение

Високо енергийно лазерно лечение
Защо лечение с лазер?
Ниско енергийно лазерно лечение

 

        

 

 

 

        

 

Предимства на лазерното лечение

Предимствата на Waterlase  лазерната дентална технология пред конвенционалните дентални инструменти са:

Комфорт за пациента
Топлина, вибрация и натиск, са основните причини за болката, свързана с употребата на традиционните дентални инструменти - пилители и скалпели.
Waterlase  - технологията  Hidrofotonics е комбинация от вода и лазерна енергия за рязане на твърди и меки тъкани (зъби, кости и венци). При работа не се генерира топлина, вибрация или натиск. Много от денталните процедури могат да бъдат извършени с по-малко посещения, с по-малко или без анестезия, с по-малко или без никаква нужда от пилители. Използването на Waterlase намалява кървенето и постоперативната болка. Преобразява се денталното преживяване.
Какво е Waterlase лекар?
Това е дентален лекар, който се грижи за Вашето здраве и комфорт. Той е инвестирал в денталните лазери Waterlase, които са абсолютния номер 1 в денталната лазерна медицина. Необходимо е да изявите желание, като запишите час за обстоен преглед при Waterlase  дентален лекар, който ще Ви консултира какъв вид лечение е най-подходящо за Вас!
Ефективност
Процедури, които обикновенно отнемат няколко посещения, сега може да завършат само в едно посещение. Това спестява време! Сега с лазерната техника може да бъдат извършени няколко различни процедури на различни места в устата напр. няколко пломби, заедно с процедури на меки тъкани.
Акуратност, надежност и прецизност
Waterlase - лазер елиминира увредената тъкан, като запазва здравата. Отстранява прецизно кариес в зъбния емайл / най-твъдата субстанция в човешкото тяло / костна и гингивална тъкан, като оставя съседните тъкани неувредени. По-малък следоперативен дискомфорт с безболезнено лечение. По този начин се запазва по-голяма част от здравата структура на зъба, костта или гингивата.
Всеобхватност на процедурите
С Waterlase ние прилагаме широка гама от процедури на меки и твърди тъкани в рамките на едно посещение. Премахване на начални кариеси, кавитетни препарации, лечение на коренови канали. Гингивални, костни, хирургични и естетични процедури.
Намалена травма
Високоскоростните пилители могат да причинят завихрене и микрофрактури на зъба, които водят до бъдещи дентални проблеми. Чрез нежно и меко лазерно въздействие се намалява увреждането на здравите части и травмата на зъба.
Прецизни и трайни кавитетни запълвания
Кавитетните препарации, изработени с Waterlase , увеличават издръжливостта на реставрацията, увеличавайки силата на свързване и възтановяване цвета на обторации с по- стара давност, по-добро и трайно свързване на зъба и пломбата.
Безкръвно или минимално кървене
С помощта на Waterlase се постига консервативна деликатност, внимателно отрязване и коагуация на тъканите. Това дава възможност за извършване на множество процедури върху меките тъкани с безкръвно или минимално кървене и безпроблемен постоперативен ефект.
По-малко инжекции и анестези
Много процедури  стават изпълними без употребата на инжекции, което от своя страна елиминира появата на отоци.Ние ще Ви предложим  оптимални  възможности на лазерната дентална медицина  - комплексно съчетание на високо енергиен Waterlase и ниско енергиини лазери червен, инфрачервен.
Ще се погрижим за Вас с необходимото внимание и висококвалифициран и специализиран дентален опит.Оставете  в миналото  страха от посещението при стоматолог- днес има Waterlase дентален лазер и лазерна дентална медицина.

Новите измерения в денталното лечение:
Без инжекции
Без скалпел
Без болка
Без допир
Ще си тръгнете с усмивка, но не и с изтръпнали устни!

Промоции

Вижте нашите промоции тук...

 

       "Дентал Клиник и Рейки - Лазерен Медико-Дентален Център"