Лазерен Медико-Дентален Център

 

Специализирана нежна дентална грижа за Вас и Вашето семейство

                                                  

Комплексно дентално лечение

Лазерно лечение

Високо енергийно лазерно лечение
Защо лечение с лазер?
Ниско енергийно лазерно лечение

 

        

 

 

 

        

 

Високо енергийно лазерно лечение

Ние винаги търсим начин да докажем комфорта, ефективната и всеобхватна клинична грижа на нашите пациенти. За това  инвестираме в авангардната дентална  Er,Cr:YSGG  Лазерна технология. Лазерната система наречена Waterlase на фирмата BiolaseTechnology е революционен дентален инструмент, който използва комбинация от лазерна енергия и вода, за да осигури извършването на много дентални процедури, без загряване, без натиск, без вибрация, без скалпели, без анестезия. Одобрен от американската хранителна и лекарственна администрация за употреба на много клинични процедури
Оформяне на кавитети до подготовка на зъба за фасети и корони, за зъбни канали, лигавица, кост, и дори поставяне на имплантанти. Проучванията и опитът доказват, че  Waterlase  денталната медицина е по-малко травматична от конвенционалните пилители и скалпели. Комбинацията от лазерна енергия и вода - Hidrofotonics  осигурява бързо и точно рязане, което е прецизно, не травмиращо тъканите и е безболезнено. Това предпазва здравите тъкани на зъба около кариеса или болната лигавица, не случайно се нарича минимално инвазивна дентална медицина. Идеята е да се изликува или да се изреже само заразената част на вашия зъб, лигавица или кост, без да се увреди съседната здрава тъкан!
Лазерите ни дават голямо предимство в осигуряването на нежна клинична грижа и максимален комфорт на пациента! Процесът наречен Hidrofotonics е патентован от  Biolase, компания която създаде Waterlase  и е водвща дентална компания в USA  и света. Високо енергийните лазери Waterlase на фирмата Biolase Technology са революционен дентален инструмент, използващ комбинация от лазерна енергия и вода, за да осигури извършването на много дентални процедури, без загряване, без допир, без вибрация, без скалпели, с по-малко анестезия. Лазерът позволява да бъде извършено лечение на малки деца и бременни.

 

 

 

 

 

 

 

Промоции

Вижте нашите промоции тук...

 

       "Дентал Клиник и Рейки - Лазерен Медико-Дентален Център"