Лазерен Медико-Дентален Център

 

Специализирана нежна дентална грижа за Вас и Вашето семейство

                                                  

Комплексно дентално лечение

Първа визита

 

 

 

 

Първа визита

При нас ще имате възможност да изберете начина по който да се лекувате! Може да изберете конвенционалните методи, които се използват в денталната медицина, или да се възползвате от напредъка на лазерните технологии. Центърът разполага със савременна лазерна апаратура.

За Вашето ефективно лечение е необходимо:   

- да изявите желание, като запишете предварително час за първо посещение включващо: обстоен преглед, диагностика и консултация ( какъв вид лечение е най-подходящо за Вас)

- да предоставите всички ваши предишни епикризи, рентгенови графии и други изследвания, които да послужат като история на Вашият здравен /медицински и дентален/ статус.

- след извършване на обстоен преглед от специалист/и/, ще Ви бъдат назначени актуални рентгенови графии, дентални или други изследвания и анализи, които са неоходими за Вашата точна и пълна диагностика и за изготвене на предварителен и основен план на Вашето лечение.Финансовия план ще бъде мотивирано съставен - след анализ на всички необходими лечебни процедури, които съставят плана за лечението Ви. За целта центърът разполага с необходимата съвременна диагностично-лечебна апаратура, професионална квалификация, умения, знания и богат опит.

 

Промоции

Вижте нашите промоции тук...

       "Дентал Клиник и Рейки - Лазерен Медико-Дентален Център"