Лазерен Медико-Дентален Център

 

Специализирана нежна дентална грижа за Вас и Вашето семейство

                                                  

Комплексно дентално лечение

Дейности

Профилактика
Комплексно дентално лечение
Кариесология и ендодонтия
Пародонтология
Детска дентална медицина
Протезиране
CEREC протезиране
Ортодонтия
Имплантология
Хирургия
Естетика
Галерия
Цени
Любопитно
Партньори и доставчици

 

Темпоро-мандибуларни Стави

Болка в Долночелюстните стави
Много хора днес страдат от болки в  ТМС, челюстта и проблеми във захапката. Проблемите са причинени от темпоромандибуларните стави и мускулите залавящи се за тах.
Тези ставите или мускулни групи, дават възможност на долната челюст, да се движи свободно от едната страна към другата; нагоре и надолу, или комбинация от тези движения, които са важни за функцията - хапане, дъвчене, говорене и дори прозяване.
ТМС болка и дискомфорт може да бъде причинено от редица фактори, включително разместване захапка, ортодонтски брекети, стрес и скърцане със зъби, лоша поза, неправилно хранене и липса на сън. Други причини могат да включват наранявания или счупвания на челюстта, артрит, или структурни деформации.
Много хора спроблеми в захапка и болки в челюстта се оплакват от смущение при  дъвчене. Проблеми, като щракане, пукане; болки в ушите или главоболие; тъпа болка в лицето; чувствителност или болка в челюстта; и / или затруднения при отваряне или затваряне на устата.
Нашият център се занимава с тези проблеми, в зависимост от конкретния случай, с акцент върху холистичен подход. Използване на различни техники за проверка и анализ, можем да установят причината за проблема и го третира по съответния начин.
Много пъти той е само въпрос на почивка и масажирши техники , но и подобряване на позата - например, начина, по който седите на компютър с часове – работа. Ние лекуваме автономната нервна система, чрез използване на електромагнитни терапии (с лазери) на засегнатите области. Електромагнетизъм е бил използван в продължение на много години в Европа като приет, ефективен начин за лечение на много проблеми в организма, и ние видяхме, че работи изключително добре в много случаи ТМС.
В някои случаи,  ние може да препоръча шина, която предпазва от скърцане със зъби през нощта.
Ако смятате, че може да има някой от посочените по-горе симптоми, може да се свържете с нас.Едно нещо, което можете да разчитате на нас, е че всички процедури ще бъдат минимално инвазивни и биосъвместими,

назад

Промоции

Вижте нашите промоции тук...

       "Дентал Клиник и Рейки - Лазерен Медико-Дентален Център"